vrata2018-11-13T09:57:31+00:00

S tremi blagovnimi znamkami pokrivamo celoten segment notranjih vrat: Notranja vrata Astra – Dekor (CPL), furnirana notranja vrata HGM in steklena vrata Licht & Harmonie.
Vrhunska notranja vrata Grauthoff poleg odlične kvalitete odlikuje tudi moderen dizajn, vrata in podboje različnih blagovnih znamk je možno med seboj tudi kombinirati.
Poleg klasičnih krilnih vrat proizvajalec ponuja tudi nihalna, drsna in funkcijska vrata. Notranja vrata so proizvedena po DIN standardu, poleg standardnih dimenzij vam izdelamo lesena vrata tudi po naročilu.

Tri blagovne znamke vrat – poenoten design.

Tradicionalna izdelava in dinamičen duh sta v skupini Grauthoff prisotna že več kot 50 let. Najvišja priznana kakovost, ustvarjalnost in odprtost, ter zanesljivost je značilno za uspeh družinskega podjetja. Zastopamo vodilnega nemškega proizvajalca Grauthoff, ki posluje v 25 državah Evrope in se že četrtič uvršča med 100 najbolj inovativnih podjetij v Nemčiji.

NOTRANJA VRATA ASTRA

NOTRANJA VRATA HGM

STEKLENA VRATA LICHT & HARMONIE

notranja vrata, steklena notranja vrata, drsna notranja vrata, kljuke za notranja vrata - A2mont, prodaja in montaža notranje opreme 007

ASTRA je specializirani, nišni proizvajalec skupine Grauthoff, ki se ukvarja s proizvodnjo dekor notranjih vrat. Je edini proizvajalec v Nemčiji, ki proizvaja samo Dekor notranja vrata in podboje. Osnovno kolekcijo notranjih vrat sestavlja 14 različnih dekorjev v modernih barvah in reprodukciji lesa, ter obsežno zbirko laminatov za funkcionalna vrata, ki so namenjena profesionalni uporabi.

notranja vrata, steklena notranja vrata, drsna notranja vrata, kljuke za notranja vrata - A2mont, prodaja in montaža notranje opreme 008

V kolekciji notranjih vrat HGM boste vedno našli ustrezna moderna notranja vrata. Ponujamo široko paleto od tradicionalnih do sodobnih idej, kjer bo vsakdo našel svoj stil. Masivna notranja vrata so običajno izdelana iz troslojnega križno lepljenega panela.

notranja vrata, steklena notranja vrata, drsna notranja vrata, kljuke za notranja vrata - A2mont, prodaja in montaža notranje opreme 009

Vrata so izdelana iz visokokakovostnega kaljenega varnostnega stekla, ki ima odlične lastnosti. Dobra lastnost kaljenega stekla je tudi ta, da se ob razbitju steklo razleti v drobna ter neostra zrna. Posebnost steklenih vrat LICHT PLUS pa je tudi v tem da so zaščitene iz posebnega površinskega premaza za lažje čiščenje STC (Simply to clean).