Kakovostno brušenje za individualen karakter

Brušenje zarez je posebno oplemenitenje steklenih notranjih vrat. Pri tem se izbrusi v zgornjo plast stekla v V-obliki, v mat oz. polirani izvedbi. Če z brušenimi zarezami dodatno kombiniramo steklene dele z prozornimi in satiniranimi, potem iz tega nastanejo fascinantni liki.

Koblika motivov za brezčasno lepa vrata

Dizajn notranjih vrat »Alana« je eleganten primer za naše like motivov. Skoraj vsak model lahko izberete med prozorno varianto stekla in satinirano izvedbo. Ali pa oboje med seboj odlično kombinirate: na primer en prozoren motiv na satinirani stekleni površini za diskretno ločitev prostora ali pa satiniran motiv na prozornem steklu za svetlo transparentnost. Kajti steklena vrata vsrkajo naravno svetlobo in skrbijo za udobno, prijetno vzdušje.

Elegantna in funkcionalno nevidna premična tehnika

Absolutna ekonomična rešitev so sistemi premičnih sten. Tukaj pride idealno do veljave vaš izbrani motiv steklenih notranjih vrat. Pri tem je popolnoma vseeno, če ste že pri novogradnji vaše hiše mislili na takšno rešitev ali pa ste kasneje želeli premični sistem. Rešitev je tudi pri renoviranju skozi suho gradnjo. Prednosti takšnih drsnih notranjih vratje, da so vrata pri odpiranju nevidna in vam ostane na razpolago vsa odlagalna površina v stanovanju, ker tirnice in vrata brez sledu izginejo v steno.

Raznolikost modelov – za vsakega tisto pravo

Izberite si iz raznolikosti naše ponudbe vašo osebno linijo. Z veliko občutkov in oblikovalskim duhom se lahko spomnite domala na neskončno možnosti. Najbolje, da si pustite svetovati pri osebnem svetovalcu. Kajti nekaj drži: Mi vam lahko ponudimo vedno eno presenečenje.

Slika pove več kot tisoč besed

Bolj osebno ne gre. Vaša želene slika iz lastnega foto albuma ustvari izraz vaših individualnih vrat. Med dve plošči vstavimo varno pred poškodbami slikovno folijo. S tem se odprejo čisto nove perspektive pri oblikovanju prostora.

2018-09-26T08:33:56+00:00