Igra luči ni samo za nočne metulje

Steklena notranja vrata so prozorna, vendar pa se ne vidi vedno skoznje. To zmore naša premium klasa: vse je nakazano, vendar ničesar ne pokažem. Steklena barvna vratapričarajo igro luči in mamljive barvne efekte v notranjosti prostora. Barva se spreminja glede na vrsto osvetlitve in vpad svetlobe podnevi ali pa ponoči. Vrata so vam na voljo v različnih barvah. To je prednost naše premium klase, ki ponuja vedno nekaj novega.

Nevsiljiv dizajn – elegantna tehnika

Stilska varnost v dizajnu je kazalec za brezčasno lepoto in trajnost. Notranja vrata Licht & harmonie so znamenje moderne kulture bivanja. Skrčeno na bistvo in jasnost v izjavi: priznanje za lepše bivanje.

Elegantna tehnika

Steklena notranja vrata lahko hitro in brez problemov vgradimo v obstoječe okvirje. In sicer brez dragega montažnega dela. Eno prednost imate takoj po prenovi – več svetlobe v vaših prostorih in dobro počutje. Zaupajte Licht&harmonie in stavite na kakovostna steklena in drsna notranja vrata.

Lepše bivanje – steklo spremeni prostore

Dvokrilna steklena notranja vrata so ekskluzivna rešitev vsakega stanovanja: širokopotezna, moderna, klasična in ugledna. Veliko naših motivov je na voljo v prozorni ali satinirani različici. Povsod tam, kjer je zaželjena diskretnost, lahko vgradimo neprosojna vrata, ne da bi se odpovedali svetlobi. Prozorna steklena notranja vrata pa poskrbijo za široke perspektive in opazne vpoglede.

Spremenite obličje vašega prostora

Steklena notrana vrata spremenijo obličje vašega prostora tudi v igri z naravno in umetno svetlobo. Odvisno od časa, vpada svetlobe in uporabe vira luči se razvijajo preko dneva in zvečer vedno nove nianse, ki skrbijo za zanimivo svetlobno vzdušje.

2018-09-26T08:33:45+00:00