Vrtljiva ali drsna vrata – rešitev za vsak prostor

Drsni sistem nam privarčuje prostor. Tako imenovani »mrtvi koti« v prostoru izginejo. Drsna notranja vrata so zelo koristna, so elegantna in dvignejo vrednost stanovanjske površine skozi močan dizajn. Kdor danes gradi, se težko izogne tem prednostim. Nekoč gledano na vrtljiva notranja vrata kot najboljša alternativa, so danes drsna notranja vrata zelo atraktiven predmet pri opremljanju. In z majhnimi stroški montaže doživite popolnoma nov občutek prostora.

Pogled v vaši najlepši obliki

Da bi prišli v življenju naprej, moramo odpreti prenekatera vrata. Kljub temu pa so lahkovrata tudi sama vodnik. Z zemljevidom na primer. Če pri tem upodobite geografsko lego vaše firme ali pa najljubšo počitniško destinacijo, to prepuščamo vam. To je naš način pospeševanja globalizacije.

Načrtovanje s svetlobo za zahtevno arhitekturo

Dnevna soba se po angleško imenuje »Living Room«, kajti tukaj pustimo en pomemben del našega življenja. Z ločevanjem prostorov pridobi življenjski prostor veliko na osebni značilnosti – prostor z značajem.

Preproste oblike in enostavne kombinacije

Načrtovanje svetlobe v prostoru s steklom je postalo danes ne obhodno potreben del ekskluzivnih gradbenih načrtov. Kajti steklo je med vsemi materiali najbolj sposobno sprememb. Visoke arhitektonske zahteve so sedaj uresničljive – v posebnih višinah in dimenzijah. Individualni razrez v gradbeni arhitekturi.

Steklo in jeklo v perfektni kombinaciji

Razburljiva kombinacija stekla in legiranega jekla je eno najpomembnejših združenj med materiali pri modernem oblikovanju bivanja. To priča o stilski varnosti in se pojavi posebno osredotočeno in z vrednostjo. Brezčasno lepo!

2018-09-26T08:33:35+00:00