Ljubezenska izjava o življenski kulturi

Če iščete nekaj posebnega, potem je model Culinatia sigurno prava izbira. Kdor biva moderno, uporablja kuhinjo kot središče hišnega življenja. Steklena notranja vrataCulinaria ustvarijo individualno vzdušje in elegantno ločijo kraj dogajanja od kraja uživanja.

Vrtljiva, nihajna ali drsna vrata?

Prednosti steklenih notranjih vrat ležijo jasno na dlani. Kombinirajte funkcijo in dizajn čisto po vaši želji in po prostorskih danostih. Na primerih različnih možnosti stanovanj vam pokažemo različne možnosti delovanja steklenih vrat kot vrtljiva, nihalna ali drsna notranja vrata.

Proti toku

Naše ideje so nenavadne. Med mnogimi različicami temami lesa in stekla je aplikacija lesa z prečno furniranim lesom sigurno najbolj uporabna rešitev. Za vse, ki je le najboljše za njih dovolj dobro. Svetlobni izrez je tukaj enostavno spremenjen: vrata so presojna, les ulovi naš pogled.

Slika pove več kot tisoč besed

Z vašimi želenimi notranja vrati se odprejo popolnoma nove perspektive pri opremljanju prostora. Delite enostavno z nami vaše ideje ali pa skicirajte vaš osnutek. Tukaj je nekaj primerov individualnih dizajnov na steklu od licht & harmonie.

Kakor je vam všeč

Shakespeare in steklo, tekst in notranja vrata, besede in bivanje: da to vse spada skupaj, vam bomo pokazali. Napišite na vaša notranja vrata, kar se vam zdi pomembno. Otroško pesem za otroško sobo, kitajsko modrost za delovni prostor ali odstavek iz vaše najljubše knjige za dnevno sobo. Tako bodo vsaka notranja vrata oživela in nam polepšala dan. Poleg tega imate vedno pred očmi posebno umetnijo – dvojni pogled.

Pot do vaših osebnih vrat

Licht & harmonie vam ponuja možnost, da si sami ustvarite notranja vrata. Ravno pri otrocih steklena notranja vrata z njihovimi imeni pridejo do izraza. Dizajn astronavta dobite na vašo željo z imenom otroka.

Moč rože

Naravne oblike so tiste, ki našo okolico naredijo prijetno. Zato smo izbrali organske in abstraktne oblike iz narave za naša notranja vrata. Ne samo motivi, ampak tudi sam material naredi te modele prepričljive. Steklo pa vnese v naše bivalne prostore naravno svetlobo. To izkoristimo na primer tako, da z brušenjem zarez dosežemo igro barv in lomljenje svetlobe.

Osebni stil se ne kopira

Sveže barve in močna scena: to so naši nasveti za nekomplicirane ideje bivanje, ki niso v veselje samo mladim. Tako prinese tudi prenavljanje svež veter v vaše prostore.

Posebno oplemenitenje stekla – taljenje

Taljeno steklo je posebno oplemeniteno, pri katerem pri visokih temperaturah v peči oplemenitijo primerne oblike materialov. Staljene strukture in barve vlivajo taljenemu steklu edinstven sijaj in moč izražanja. Vsak produkt je unikat, zaradi ročnega dela pri končni obdelavi.

Bodite edinstveni

Umetniška notranja vrata so pravi unikat. Vaša odločitev za ročno obarvana notranja vrata je viden znak dobrega okusa. Tako enostavno lahko spremenite vaše bivalne prostore v živahno galerijo.

2018-09-26T08:33:09+00:00