Živahen dizajn – lepše stanovanje

S popolnoma steklenimi vrati boste izbrali tisto posebno – nov občutek svetlobe in odprtosti, ki širokopotezno postavi notranjo opremo v pravo luč. Vrata dodatno oplemenitijo zareze, ki so kvalitetno obrušene in dajejo steklenim vratom ekskluziven, individualen značaj. Pri tem so motivi vdelani v zgornjo plast stekla. Širina zareze se lahko spreminja. Poseben sijaj pa dobijo zareze v kombinaciji s satiniranim steklom.

Notranje dragocenosti nas prepričajo

Steklena vrata so znak za moderno kulturo bivanja. Skrčeno na bistvo in jasno v sporočilu: priznanje za lepo bivanje. Nevsiljivo brušene zareze v obliko V, dajejo modelu vrat Noblessa posebno elegantnost, ki ponazarja, da vzdušje enega prostora ne določata oblika in material steklenih vrat.

Strast v tehniki

Bistvena značilnost modernega dizajna je, da praktično delovanje preoblečemo v preprosto obleko. To je ideja »Edition Basic«. Lepoto steklenih vrat kombiniramo s tekočim premičnim sistemom pred steno. Zaradi enotnosti pridejo vrata optimalno do izraza in delujejo nevsiljivo in dragoceno. Minimalistični videz lahke tekoče tehnike ni samo za puriste.

2018-09-26T08:32:51+00:00