Ta stran vsebuje nekaj predlogov kaj je mogoče doseči s sistemi drsnih vrat AVANDGARDE. Bodite kreativni in v celoti izkoristiti različne vrste stekla, ki so na voljo v kolekcijah Licht & Harmonie.

Avandgarde serija S drsna vrata

S kombinacijo lesa in stekla ter z minimalnimi odprtimi sistemi iz nerjavečega jekla lahko zahvaljujo purističnemu stilu ustvarite edinstven izgled. S Serijo S, Lichte & Harmonie ponuja kombinacije drsnih vrat na osnovi lesa.

Avandgarde serija E drsna vrata

V seriji E je podjetje Lichte & Harmonie razvilo paleto izdelkov, ki ponujajo veliko različnih možnih kombinacij z uporabo stekla, lesa in laminata. Filigran iz pravega lesenega okvirja, z različnimi letvami in individualnimi steklenimi ploščami omogoča načrtovanje različnih fantazij usklajeno z vašo obstoječo opremo.

Avandgarde serija C drsna vrata

Ta serija se osredotoča izključno na podrobnosti poudarjene z uporabo različnih tehnik stekla. Obsežna zbirka stekla v kolekcijah Licht & Harmonie, nežni modeli ali neobičajni designi združujejo to serijo, da postane idealno enota za kateri koli življenjski slog

Avandgarde serija A drsna vrata

Spreminjanje obstoječih prostorov, ki ponujajo rešitve za prenovo – temu je namenjena – Licht & Harmonie AVANDGARDE serija A. Enostavnost montaže in raznolikost uporabe, kar zadeva obstoječe okvirje vrat so tisto, zaradi česar je ta serija absolutno vsestranska. Leseni paneli,izžarevajo naravnost in toploto ali kovinskime pregrade, so skupaj združene s primernimi steklenimi drsnimi vrati in dajejo celoten vtis te serije.

2018-09-26T08:32:32+00:00