DNEVNA SOBA HEKTOR

sestav in dimenzije elementov:
omarica (ŠxVxG): 90 x 130 x 37 cm
regal za TV (ŠxVxG): 180 x 34 x 50 cm
stenski panel (ŠxVxG): 170 x 80 x 22 cm

material:
oplemenitena iverna plošča

funkcije:
tiho zapiranje
spodnji, TV regal ima predale

barva:
bela, visoki sijaj (samo fronte so visokega sijaja, ob strani so elementi mat)

Dnevna soba je na voljo v beli barvi visokega sijaja. Navdušila vas bo s svojim zanimivim in sodobnim dizajnom ter v vaš dom vnesla pridih elegance.

SODOBEN STIL

Dnevna soba Hektor WM 09 vas bo navdušila s svojim modernim dizajnom. Kombinacija stekla in bele barve, visokega sijaja bosta optično povečali vaš prostor in vanj vnesli pridih elegance. Privoščite si edinstveni stil in uživajte v izjemnem luksuzu.

VRHUNSKA KVALITETA

Dnevna soba Hektor WM 09 je izdelana iz visoko kvalitetnega in trpežnega materiala. Z melaminsko folijo oplemenitena iverna plošča je na voljo v beli barvi visokega sijaja, ki se bodo odlično podale v vsak prostor. Dobra in kvalitetna izdelava zagotavlja dolgo življenjsko dobo pohištva. Zaobljeni robovi na elementih pa bodo poskrbeli za varno uporabo.

FUNKCIONALNOST

Dnevna soba Hektor WM 09 vam bo nudila več kot dovolj prostora za vse vaše stvari. S steklenimi policami boste imeli knjige, vaze in druge dodatke stilsko razstavljene na ogled. Navdušila vas bo tudi funkcija tihega in mehkega zapiranja, ki omogoča enostavno odpiranje in zapiranje vratc, brez loputanja.

2018-09-28T13:53:42+00:00