Klasiko lahko idealno kombiniramo: steklo in les sta vez med brezčasnostjo. Izkoristite ponudbe GRAUTHOFF vrat za prepričljivo oblikovanje prostora. Tako nastanejo strnjene rešitve dizajna za vsako stanovanje. Dober primer je model tip 127. En model v različnih variantah – kot steklena notranja vrata, lesena notranja vrata, dekor notranja vrata ali pa v kombinaciji obeh materialov – je ponujen za vse možnosti uporabljanja. Velika prednost za vse, ki želijo v miru prenavljati.

Klasiki bivanja so mojstrske zveze moderne estetike z zanesljivimi oblikami kot polkrožnimi loki. Poiščite vašo lastno linijo notranjih vrat in se počutite brezčasno dobro.

Kombinirajte uporabnost in dizajn po vaši želji in danosti prostora. In če te ne morete na novo ustvariti, spremenite enostavno obstoječe prostore. V kombinacijah z različnimi možnostmi uporabe steklenih notranja vrat, vrtljivih in nihalnih notranja vrat ter drsnih notranja vrat je steklo idealen in varen material. Istočasno nudi steklo možnost, skozi velike temne površine ustvariti prijazen prostor, ne da bi se morali odpovedati svetlobi.

Na začetku je najpomembnejša odločitev. Kateri sistem naj bo? Navdušeni ste nad raznolikostjo motivov naših steklenih notranja vrat in bi si radi ena izbrali? Potem enostavno izberite stekleni drsni sistem ali pa steklena vrtljiva vrata in jih kombinirajte z motivom po vaši izbiri. Pustite se navdihniti in postanite svoj lastni notranji arhitekt.
Vse motive se dobi kot vrtljiva notranja vrata, drsna notranja vrata in nihalna notranja vrata.
Lakirane motive lahko izbirate med različnimi barvami.

Notranja vrata v nenavadni kombinaciji stekla in lesu kot harmoničen prehod k vaši opremi. Različno oblikovani leseni elementi na strani ključavnice – trikotnik, odsek, polkrog ali elipsa – tvorijo učinkovite poudarke. Seveda se vsi naši stekleni dizajni kot tudi leseni elementi med seboj kombinirajo.

Dajte vašim prostorom nov videz in se pustite navdušiti nad odsevom žareče lepote steklenih površin na notranjih vratah. Steklo kot material ima neverjetno zmožnost spreminjanja in ga je mogoče dobiti v različnih fascinantnih motivih. Steklena notranja vrata se pri tem z lahkoto vgradijo v že obstoječa – in to brez stroškov vgradnje.

Wellness se začne že pri vstopu v stanovanje in se lahko odigra med vašimi štirimi stenami. Stanovanje je za ljudi tisti kraj, kamor se lahko umaknejo in si naberejo novih moči za prihajajoči dan. Tako postane dom tudi izvir našega dobrega počutja.

2018-09-26T08:32:16+00:00